• Новинка
Светещи в Тъмното Звезди за Таван, Светещи в Тъмното Етикети за Декор на Детска Стая, Блестящ Космически Галактики и Равнина Стикери за Стени, за Момичета, Момчета, ?

Светещи в Тъмното Звезди за Таван, Светещи в Тъмното Етикети за Декор на Детска Стая, Блестящ Космически Галактики и Равнина

BGN 11.99

Налично
Налично

【Как да използвате】Таван звезди, светещи в тъмното, трябва да поемат достатъчно светлина.Всички видове светещи звезди абсорбират естествената светлина през деня, а след това магически начин излъчват светлина през нощта _BOS_ За да могат те да показват най-добри резултати, се препоръчва включване на светлините за известно време в стаята си през нощта.Колкото по-дълго той поглъща светлината, толкова по-дълго ще свети в тъмното. _BOS_. 【Светещи в мрака таван украса】 849 броя светещи звезди за тавана включват в себе си много звезди, петна, ракети и самолети.Всички стикери могат да се комбинират по различни начини, да създадете своя собствена звездното небе. 【Добър подарък за семейството си】Светещи звезди за таван бижута ще създаде приятна атмосфера и ще ви придружава на всички вас по време на сън.Това е добър подарък за рождения ден и Коледа за вашето дете, на семейството си и на самите вас. 【Висококачествен интериор на стаята】Етикети Eroshoo space лесно са залепени на различни видове стени.След като той наклеен, му е лесно отвалить._BOS_ Продуктът притежава добра адхезия;.За да не се нарани стената, моля, не отрывайте си по желание след залепване.) Водоустойчив PVC материал, безопасен за децата. 【Нашето обещание】Ако не сте 100% доволни от тези светещи в тъмното стикери за стена, можете да кандидатствате за възстановяване или повторно изпращане.Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Забележка : . 1. Моля, уверете се, че стикерът за стена поглъща достатъчно ярка светлина в продължение на не по-малко от 30 минути преди употреба, за да се постигне най-добър ефект, в противен случай стикер на стената, няма да е добре да светят. 2. За да се гарантира, че те са показали най-добри резултати, се препоръчва включване на светлините за известно време в стаята си през нощта. 3. Ако искате да теглите наклеенную стикер, моля, продуйте я сешоар в продължение на няколко минути, което може да намали увреждането на стената.

Основни характеристики

Може и да ви хареса