• Новинка
Небесните фенери 10/16-Pack Multi Color, биоразградими, за рождени дни, тържества, сватби. Безопасна за използване и огнеустойчиви военно дело (10 опаковки)

Небесните фенери 10/16-Pack Multi Color, биоразградими, за рождени дни, тържества, сватби. Безопасна за използване и огнеустойчиви

BGN 9.59

Налично
Налично

10 mix Pack Wishing light lanterns,можете да напишете своите благословии на желающем лампата и да го подпише, след това се запали и да се откажат от нея и ще можете да тихо да изразят своите най-добри пожелания.Фенери на желанията,те са много лесни за използване, огнеустойчиви хартия, тя е безопасна.Този момент ще се помни от участниците и ще направят събитието по-добра.Китайските фенери са изработени от пожароустойчиви хартия, са 100% екологично чисти и биоразлагаемыми.Вие не се тревожите за замърсяване на околната среда.Лесно запалване и да се стартира в продължение на минута или две.Плаващи фенери ще летят до 10 минути и да достигне височина от над 2800 метра!Хартиени фенери стартират, докато източник на гориво не ще се погасява и те са леко поплывут към земята в очакване на биоразложения.Всички Небесни фенери индивидуално опаковани, напълно сглобени и са лесни за използване.Не се притеснявайте за неговото въздействие върху околната среда. 100% Биоразлагаемая и 100% Огнеустойчиви хартия.Моля, осветите два ъгъла На елемента.Характеристики : 1.Цвят : микс 2. Материал : ретардантная хартия 3.Форма : овална 4.Количество : 10 бр.

Основни характеристики

Може и да ви хареса