• Новинка
Кана Електрическа 1.8 л Електрическа Кана със Синя светлина и Безжичен BPA-Free Гореща Вода, Електрически Чайник,с Автоматично Изключване и Защита от Варене на Сухо,Бър?

Кана Електрическа 1.8 л Електрическа Кана със Синя светлина и Безжичен BPA-Free Гореща Вода, Електрически Чайник,с Автоматично

BGN 22.39

Налично
Налично

【1,8-литров електрически чайник,хранително-вкусовата материал】кафемашина е изработена от закалено borosilicate стъкло,не съдържа вредни вещества като БПА,всички повърхности в контакт с вода, произведени от хранително-защитен материал, долен нагревателен елемент-100% неръждаема стомана, която може ефективно да се нагрява водата. 【Автоматично изключване и кипи суха защита】Чайник гореща вода, електрически оборудван с модерна технология за контрол на температурата,автоматично изключване в продължение на 20 и след пълното кипене на водата,температура на кипене на сухо защита, където той се изключва, ако се установи, че вътре няма вода. 【Quick Water Boiler Kettle】Този електрически чайник да ври до 1.8 литра вода за 6-8 минути,когато чайник бойлер вода,е работил, индикатор долу ще светне,за да ви напомня, че процесът на затопляне продължава, идеален за приготвяне на кафе и чай. 【Широк дизайн на устата и лесна за почистване】За това,по-добре да се използва кран за прием на вода, голяма откриване на кутията богато разработен, за да се улесни почистването на вътрешната част на чайника с вода.Когато на дъното се появи бяла мръсотия,можете да използвате ябълков оцет или лимон.Накисва за 24 часа, за да премахнете котления камък. 【Сигурен подробен дизайн】Дръжка електрическа кана за вода нескользящая и изолирано,което помага за предотвратяване на изгаряния.Върху стъклото е гравиран сензор за нивото на водата,чучур е снабден с филтър за филтриране на чаени листа.Тъй като водата съдържа различни компоненти, при продължителна употреба на електрически чайник на дъното се формира измет.Използвайте содовую или лимонова вода и го оставете в шест часа, за да премахнете котления камък от дъното на електрически чайника.Непрекъснато наблюдение на всяка степента на промените на температурата на водата, постигане на температурата автоматично изключване на захранването.Ако каната не открие вода, той автоматично ще спре отоплението.Освен димящо кафе и чай, също така можете да приготвите каша или люспи. Електрическа кана с капацитет 1.8 л може да задоволи нуждите от вода на цялото семейство.

Основни характеристики

Може и да ви хареса