• Новинка
Струбцина чаши силикон вестници топлина 11OZ, обръч чаши силикон Сублимация 3D Съвместим с отпечатването steins (2 пакета)

Струбцина чаши силикон вестници топлина 11OZ, обръч чаши силикон Сублимация 3D Съвместим с отпечатването steins (2 пакета)

BGN 10.39

Налично
Налично

✔ Функция : Струбцина чаши силикон вестници топлина се използва за да може да се заключва в една чаша и да помогне на принтера отпечатате добра графика. ✔Високо качество : 3 D сублимационен печат силиконова чаша е изработена от устойчиви на висока температура силикон, който е изключително издръжлив и може да бъде повторно използван много пъти, след почистване. ✔ Лесна употреба : Всичко, което трябва да направите, е да затвориш 3 D сублимационную силиконовата чаша на чаша, а след това затегнете метална бутона.Инсталацията е много проста и ви позволява ефективно да улови чашата по време на печат. ✔ Състои се от : Огнеупорни силиконови скоба за чаши се състои от устойчиви на висока температура силикон корпус и метални катарами, за да помогне ефективно да се заключва в чашата по време на печат. ✔ Съвместимост : Подходящ за печат на steins 11 грама.Неоригинальная детайл.Стяга чаши силикон вестници топлина се използва за да може да се заключва в една чаша и да помогне на принтера отпечатате добра графика.Подходящ за печат на steins 11 грама.Не е оригинална част.Материал : огнеупорни силикон и метал Цвят : зелен Размер : Дължина : 25 см / 9,4 инча Ширина : 11 см / 4.3 инча Височина : 5 см / 2 инча Опаковка : 2 x 3 D сублимационен печат силиконова чаша.

Основни характеристики

Може и да ви хареса