• Новинка
Безжичен контролер за PS4, Двойна Вибрация Високопроизводителни Гейминг Контролер, Съвместим и с Play Station 4/ Pro/Slim/PC(син)

Безжичен контролер за PS4, Двойна Вибрация Високопроизводителни Гейминг Контролер, Съвместим и с Play Station 4/ Pro/Slim/PC(син)

BGN 20.79

Налично
Налично

Гейм контролер Burcica за конзолата Ps4 е оборудван с най-новата технология за откриване на движение, вграден 3 D-гироскопом и ускорител, който може да осигури интелигентно привеждане в съответствие с Ps4 / Ps4 Pro / PC (Win7/8/8.1/10), и не изисква никакви допълнителни операции.Можете да се насладите на различни игри на друга платформа.Това е продукт на марката Burcica, съвместим само за ps4. Как да се свържете контролер ps4 към конзолата?. 1.At първия път, когато ТРЯБВА да използвате USB кабел за връзка между контролера и конзолата,за да отговарят на.Или не можете да се свържете в безжичната мрежа. 2.Изберете средния кръгъл бутон един път, индикатор съвети ще продължи да мига, и тя ще бъде синя, когато връзката бъде успешен.Забележка : Първото използване, ако той не заряжено, може да не се осъществи,преди да свържете кабела към хоста, моля не натискайте клавиша ps запали дръжката на фенера.Ако ви удари го на първо място,трябва да се изчака до края на мигающего търсене, а след това отново да натиснете бутон ps, за да се свържете.Как да се свържете контролер за ps4 до КОМПЮТЪР?.Ако на вашия компютър е инсталиран Bluetooth, преди conjugating натиснете бутона "Споделяне"и "у Дома".Ако не, тогава е необходим Bluetooth адаптер.Друг начин - да се включи в steam.Пакетът включва : . 1x Контролер за PS4. 1x USB кабел за зареждане.

Основни характеристики

Може и да ви хареса