• Новинка
Rummyluck 6 компл. Празни стъклени буркани за подправки с капаци и 1 компл. Однослойная стойка за подправки, без пробиване (120 мл,10,6 х 4,6 см)

Rummyluck 6 компл. Празни стъклени буркани за подправки с капаци и 1 компл. Однослойная стойка за подправки, без пробиване

BGN 15.99

Налично
Налично

Квадратна банка за подправки изработен от дебела и прозрачно стъкло, което не съдържа олово, БПА и позволява ясно да се види подправка вътре. (Размер кутии за подправки : 10,5 х 4,3 виж Капацитет : 120 мл.).Широка уста квадратна буркани за подправки позволява лесно да се влиза и да се дозират, а майната-надолу в херметично алуминиево покритие помага да се изолира влагата на въздуха и да се удължи свежестта.Може да се използва за сортиране и съхранение на всички видове фино смлени или едро нарязани билки и подправки, подправки, сухи прахообразни вещества, смеси като подаръци за партита, занаяти или канцеларски материали, бижутерия или домашни бонбони, които ви трябват.Метална стойка за подправки от неръждаема стомана, която е здрава и трайна.Можете да се мотае багажник за подправки на стената с помощта на самозалепващи стикери, не е нужно пробиване на отвори или да използвате винтове за дърво.Дръжте кухнята чиста, за да може веднага да намерите бутилка на подправки, подходящи за стени, кухненски шкафове, работни срещи и бижута. (Размер рафтове за подправки : 29 х 6.5 см).Осъществяване Съдържание : 6 × буркани за подправки + 1 х стойка за подправки + 1 х стикер + 1 х мел дръжка + 1 х четка за почистване + 1 х фуния + 5 х мерителна лъжичка.Този комплект кутии и рафтове за подправки идва с множество аксесоари,-по-добре да организирате и съхранявате вашите подправки.Донесете радост на вашата кулинарию и сладкиши, чрез организиране, осигуряване на достъп и съхранение на всички ваши подправки.Измерете влажна дозата в диапазона от 1,25 мл, до 15 мл. Измерва от ¼ супена лъжица 1 супена лъжица сухи съставки.Този комплект кутии и рафтове за подправки идва с множество аксесоари,-по-добре да организирате и съхранявате вашите подправки.Донесете радост на вашата кулинарию и сладкиши, чрез организиране, осигуряване на достъп и съхранение на всички ваши подправки.Просто сито и могила, е по-удобно да пресяват и се излее вино.Идва с силиконовата фуния за по-чисто и лесно пълнене.Прибрана за съхранение, когато не се използва.Включва четка с телена четка за лесно почистване;.Лесен за почистване на дъното на бутилката и на други места, които са трудни за почистване;.Измерете влажна дозата в рамките на 1,25 ml до 15 ml Мярка ¼ супена лъжица 1 супена лъжица сухи съставки.Как да използвате : да се Съхранява мерителна лъжичка суха, преди да използвате и изберете най-подходящата мерителна лъжичка в съответствие с вашите нужди.

Основни характеристики

Може и да ви хареса