• Новинка
Татуировка мастила, Мастила за татуировки, Тялото Мастила за Изкуство на тялото Пигмента на татуировката Пълно, 30мл / бутилка 14 цвята

Татуировка мастила, Мастила за татуировки, Тялото Мастила за Изкуство на тялото Пигмента на татуировката Пълно, 30мл /

BGN 32.95

Налично
Налично

Дълготраен цвят : Материал цвят сплавливания материал с цвят на прах среден размер извлечени от растения, светъл цвят, стабилизиран цвят и не е лесен за да избледняват.Чист цвят : Материал цвят сплавливания внесен от САЩ.Следвайки стриктно операционни процедури, компанията има много училищни отбори, за да се уверите, че цветът е чист.Лесно е нарисувана от : мастило за татуировки с водоустойчив агент бързо проникват в кожата и лесно се оцветяват.Кожата приятелски : липса на дразнене на кожата, липса на увреждане на кожата, подходящо за повечето хора.Сигурен и надежден за : татуировки, Пигменти радиационно-кастрирани, са безопасни и надеждни. 30 мл в бутилка, 14 ярки и живи цветове, дълготрайни цветове, безопасни и лесни за използване, могат да се съхраняват в продължение на дълго време, той никога не променя цвета си и лесно боядисани, всички пигменти татуировки стерилизуются радиация са безопасни и reliable.no Увреждането и липсата на стимулация на кожата, приятелски към кожата.Идеален е за начинаещи или майстори.

Основни характеристики

Item Type:
Tattoo Pigment
Net content:
30ml / bottle
Quantity:
14 bottles
Package include:
14 * bottles of tattoo pigment :
Note:
1. Some bodies are allergic to red tattoo ink. This is a normal phenomenon. :
2. Some tattoo inks have been placed for a long time, the appearance of layering is normal phenomenon, you can shake it before use. The layering is mainly because the density of the tattoo ink is different from that of the water. :

Може и да ви хареса