• Новинка
Бинокъл Открит Професионален Висока мощност HD Нощно Виждане Преносими Очила 10000 метра Концертна Телескоп (Цвят : черен)

Бинокъл Открит Професионален Висока мощност HD Нощно Виждане Преносими Очила 10000 метра Концертна Телескоп (Цвят : черен)

BGN 45.43

Налично
Налично

● 【Мощен бинокъл】 - 12-кратно обектив с високо увеличение и широк зрителен ъгъл.Той е подходящ за лов, наблюдение на птици и всичко останало в далечината, пътувания, разглеждане на забележителности, концерти и т.н. ● 【Ясна и по-ясна визия】 - Нощно виждане при условия на слаба осветеност е по-добре бинокъл, с диаметър 50 mm, е по-подходящ бинокъл за наблюдение на звездите. ● 【Лесно фокусиране и издръжлив и водоустойчив】 - Оптична призма HD без виене на свят.Продължавайте да се усъвършенства, като се използва призматичен материал с по-висока светопропускаемостью и ръчно полируя стъкло, само за да даде на потребителите най-доброто визуално преживяване. ● 【Компактен и лек】 - придружаващ шийката на каишка го прави удобен и лесен за носене около вас.Бинокъл с джобен размер не е подходящ за мъже и жени,но и за децата. ● 【Точен фокус】 - Средно дизайн регулиране, голяма дизайн на ръкохватката на фокус, на десния окуляр може регулиране на паралакса, за хора с различни бинокулярным зрение, за да може ясно да се види.Цвят : Черен.

Основни характеристики

Може и да ви хареса