• Новинка
3 в 1 Силиконов Тампон За почистване на Четки За Грим, простор за четки за грим.Четка сушильной багажник може да се отдели от почистването уплътнения, преносим препа?

3 в 1 Силиконов Тампон За почистване на Четки За Грим, простор за четки за грим.Четка сушильной багажник може да се отдели

BGN 5.59

Налично
Налично

_BOS_[най-Добрият избор] : Четка за почистване на грим е тройни функции.Горната повърхност се използва за почистване на четки за грим, обратната страна се използва за сушене или за съхранение на четки за грим.И почистване, и съхранение на багаж могат да работят едновременно. _BOS_[Няколко зони за пречистване] : Научно разделени козметични почистващи тампони са подходящи за четки с различни размери. _BOS_[Дълбоко почистване] : Изработен е от хранително-силикагел, екологично чист, не е деформиран лесно и многократно.Няма нужда да се притеснявате за увреждане на четки за грим, то може по-ефективно отстраняване на козметични остатъци, мазнини и замърсявания на четки за грим, както и да се грижи за кожата. _BOS_[Допълнителни функции] : Тампон за почистване на грим също може да съхранява ежедневно четка или козметика.Можете да се отървете от мръсни тоалетна масичка и го вземете със себе си на пътешествие. _BOS_ Всяко красиво описание на не толкова добре, колкото ги притежават лично.Моля, смело купувайте, можете да се опита пазаруване, без да загуби и 30 дни без причина за връщане на услуги.Ако получавате истинския продукт, аз вярвам, че ще се влюби в него, заради неговите мощни функции.Цвят : Скандинавски зелено.

Основни характеристики

Може и да ви хареса