• Новинка
Светлина 200W паркиране LED осветяване-24000lm на открито светлина 5000K поток LED осветяване - light на зона по улиците на притежателя на пригонки выскальзования търговската м?

Светлина 200W паркиране LED осветяване-24000lm на открито светлина 5000K поток LED осветяване - light на зона по улиците

BGN 151.99

Налично
Налично

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени. ◆ПОТОПЕН ОТ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ Светлина на паркинга СИД ще бъдат доставени бързо и добре опаковани. ◆ЛЕСЕН МОНТАЖ, led светлините на паркинга, светлина поляка shoebox сид имат 6 различни переходников инсталация към подходящ за кръгли поляка, квадратен поляка, на притежателя на стени, горната част на etc.полюс като предоставя подробни инструкции за инсталиране така че не трябва да потревожиться за да няма съответния конектор. ◆ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ led енергоспестяващи лампи широко са определени в задния двор, и в хамбарите, на улицата,във ферми, в обекти, в гаражи и алеи.Работи като perfekt-светлина, външен светлина улица, пространствените светлина, защитна светлина , сарайный светлина и осветление по периметъра. ◆ИЗКЛЮЧИТЕЛНА УСТОЙЧИВОСТ Материал полза улични лампи LED здрав : Конструкция от алуминий формата запълване & PC и водоустойчива IP65 рейтинг, отлична устойчивост на атмосферни условия и на замъгляването, капацитет на топлина. ◆ЕНЕРГИЯ ЕФЕКТИВНА Сменете стария си светлина за паркиране галоида метал с подови светлина на зона СИД висока ефективност.Спестете пари и, по-рядко заменяйте крушки светодиоди с номинална мощност от 50 000 часа.Осветите област на паркинги, пешеходни алеи и спортна площадка за осигуряване на безопасността и естетиката.Цвят : A-slip Fitterразмер : 200 Вата.

Основни характеристики

Може и да ви хареса