• Новинка
Подвижен Горен Масичка за кафе със Скрито Помещение за Съхранение на,41-цолови Големи Холни Маси,Модерен Дървен Подвижен Тенис на Централната Маса за Хол,Офис, Прие?

Подвижен Горен Масичка за кафе със Скрито Помещение за Съхранение на,41-цолови Големи Холни Маси,Модерен Дървен Подвижен

BGN 71.99

Налично
Налично

✅СЪВРЕМЕНЕН ЛУКСОЗЕН СТИЛ : Чисти линии, по-светъл на цвят зърна сиво дърво и минимален дизайн на масата означават, че този масичка за кафе, биологично ще се побере във всяко съвременно дизайнерско жизнено пространство или офис за функционално ползване като журнального маса или писмено на масата. ✅НАПЪЛНО РАЗТЕГАТЕЛЕН МАСА : Тази уникална масичка за кафе е с плъзгаща ролка маса, която се простира нагоре и навън, като осигурява променлив приподнятую работната повърхност, е подходящ за малки офиси или на стаите в общежитието, където пространството е ограничено. ✅СКРИТ ОТДЕЛЕНИЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Вътре на масата открит интериор предлага достатъчно място за съхранение, което е на разположение, когато плота на масата живяла, и скрито, когато на масата е пропуснато, идеален за канцеларски материали или предмети от първа необходимост в хола. ✅ИЗИСКВА МОНТАЖ : За да завършите сглобяването на този журнального маси изисква 2 човека.Всички такси и детайли са маркирани със знак, лесно популярни ръководство и хардуер, включени за обзавеждане на изграждане. ✅ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : Използвани материали от ПДЧ, и са станали предлагат модерен вид и солидна конструкция, която може да издържи до 45 кг тегло като журнального маса.Най-добрият подвижен механизъм (газ за багажник), отколкото на традиционната пружина компресия.Повдигнете горния масичка за кафе със скрито място за съхранение на вашите домашни неща.Просторен поднимающаяся маса създава приятна работна зона.Регулируема маса платформа за задоволяване на различни нужди.Правоъгълна конструкция създава уникален, модерен вид и увеличава възможности за съхранение, при минимално пространство.Бързо и лесно сглобяване с всичко доставеното ни оборудване.

Основни характеристики

Може и да ви хареса