• Новинка
3 Пакета (И) Гъба Ястие Гъба, за Кухнята, за Почистване на Естествени Гъби Подложката за Преносими Домакински Ястие Кухня Скрубер Завод Органичен Еко-Приятелски Био?

3 Пакета (И) Гъба Ястие Гъба, за Кухнята, за Почистване на Естествени Гъби Подложката за Преносими Домакински Ястие Кухня

BGN 58.48

Налично
Налично

✔ В комплекта са включени 3 опаковки гъба люфы .Размер : 3.6x4.7inch. ✔ 100% ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Уплътнение от люфы са изработени от 100% естествена люфы и памучни кърпи.Нетоксичен,безвреден за кожата,гипоаллергенен и экологичен. ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Спондж люфы има приятна форма и размер с извънбордов каишка, за да се гарантира, че гъба остава в ръката си, за почистване на кухни.След получаване,моля, накиснете го в топла вода за около 3-5 минути, за да я направи мека, преди първата употреба.След употреба,моля, изплакнете го с вода и го оставете да изсъхне на въздуха.Това ще удължи срока на експлоатация на продукта. ✔ НАПЪЛНО ЛИПСАТА ПОЧИСТВАНЕ на МЪРТВАТА ЗОНА : същия размер като традиционна гъба за почистване.Подходящ за всички типове незалепващо съдове за готвене, тенджери, тигани, чаши, прибори за хранене.Освен това, за почистване на зеленчуци и плодове, без да се притеснявате за никакви странични продукти. ✔ Време за доставка : Доставка до вас отнема около 14-28 дни, така че аз съм благодарен, когато търпеливо чака.Ако има някакви проблеми , моля не се колебайте да се свържете с мен На първо място.Аз съм винаги тук, за да решите проблемите си бързо и ефективно. ✔ В комплекта са включени 3 опаковки гъба люфы .Размер : 3.6x4.7inch. ✔ 100% ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Уплътнение от люфы са изработени от 100% естествена люфы и памучни кърпи.Нетоксичен,безвреден за кожата,гипоаллергенен и экологичен. ✔ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Спондж люфы има приятна форма и размер с извънбордов каишка, за да се гарантира, че гъба остава в ръката си, за почистване на кухни.След получаване,моля, накиснете го в топла вода за около 3-5 минути, за да я направи мека, преди първата употреба.След употреба,моля, изплакнете го с вода и го оставете да изсъхне на въздуха.Това ще удължи срока на експлоатация на продукта. ✔ НАПЪЛНО ЛИПСАТА ПОЧИСТВАНЕ на МЪРТВАТА ЗОНА : същия размер като традиционна гъба за почистване.Подходящ за всички типове незалепващо съдове за готвене, тенджери, тигани, чаши, прибори за хранене.Освен това, за почистване на зеленчуци и плодове, без да се притеснявате за никакви странични продукти.✔ Време за доставка : доставка до вас отнема около 14-28 дни, така че аз съм благодарен, когато търпеливо чака.Ако има някакви проблеми , моля не се колебайте да се свържете с мен На първо място.Аз съм винаги тук, за да решите проблемите си бързо и ефективно.

Основни характеристики

Може и да ви хареса